Hotelová restaurace

Moderní kuchyně - vlastní bylinná zahrada - produkty z naší ekofarmy


Hotelový šéfkuchař František Čech vařil v Obecním domě v Praze pod vedením Jiřího Krále. Sestavuje menu dle ročních období s využitím sezonních surovin dostupných v našem regionu. Denně je na výběr národní nebo regionální specialita oceněná certifikátem CZECH SPECIALS. K dispozici hotelový loby bar.

Snídaně podáváme formou švédských stolů v proskleném sálu s výhledem do krajiny od 7:30 do 10:00. Využijte možnosti posnídat na balkóně.
Polopenze za 190 Kč jen v rámci pobytových balíčků a podává se v 18:00.

Otevíraci doba: denně 7:00 - 22:00               Polopenze podáváme v 18:00               Tel.: +420 354 595 081               E-mail: seeberg@seeberg.cz

V době servírování pokrmů je pejskům a kočičkám do jídelny vstup zakázán.