Ochrana osobních údajů

Společnost Seeberg Group s.r.o., se sídlem Ostroh 59 Poustka, PSČ 350 02, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Sp.zn.: C 4529 vedená u Kr. soudu v Plzni, Den záp: 22.12.1993 (dále jen „Společnost“) zpracovává jako správce v souvislosti se svojí hospodářskou činností v oblasti poskytování ubytovacích hotelových služeb m.j. osobní údaje subjektů. Společnost má zpracovanou směrnici GDPR o ochraně osobních údajů. GDPR se vztahuje na veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné osobě. V případě naší společnosti se jedná jen o běžné osobní údaje.

GDPR stanovuje přísnější režim u některých běžných osobních údajů, a to s ohledem na újmu, kterou by neoprávněné zpracování a pozdější využití mohlo přinést dotčenému subjektu dat. GDPR v podmínkách naší společnosti při zpracování osobních dat se zakládá na právních principech, které nevyžadují souhlas dotčeného subjektu dat – jsou platné ze zákona. Data klientů nejsou individuálně ani v souborech využívána pro marketingové ev jiné obchodní činnosti. Veškerá osobní data jsou získávána a využívána pouze pro činnosti spojené se zaměstnáváním pro poskytnutí smluvně sjednaných služeb klientů našich zařízení.

Každý datový subjekt v projektu GDPR má nárok na přístup ke svým osobním údajům ev. navazujícím informacím. Toto právo mohou subjekty údajů uplatnit elektronicky e-mailem na adresu seeberg@seeberg.cz  resp doporučeným dopisem na adresu sídla společnosti.

O výmaz osobních údajů lze požádat prostřednictvím emailové adresy seeberg@seeberg.cz. Požadavky budou vyřízeny dle zákonné lhůty.

Úřad pro ochranu osobních údajů, dozorový orgán pro území České republiky www.uoou.cz  

V Ostrohu dne 24.5.2018

Seeberg club

Jste naším stálým zákazníkem, hotelovým hostem, nebo byste nás rádi opět navštívili?
Připravili jsme si pro vás poděkování formou věrnostního programu.

Členům klubu je poskytnuta sleva:

  • na ubytování v Hotelu a Pensionu
  • na welness, relax a léčebné pobyty

• po 10. dnu pobytu sleva -5%
• po 20. dnu pobytu sleva -10%

Při předložení této karty, navíc získáte slevu u našich partnerů:

  • na služby wellness studia hotelu Seeberg -10%
  • na vstupné na hrad Seeberg -15%
  • na vstupné do Rezervace SOOS -15%
  • na vstupné do Městského muzea Františkovy Lázně -15%
  • na vstupné do Solné jeskyně Františkovy Lázně -20%
  • na konzumaci v toskánské restauraci Restaurant Seeberg -10%

Seeberg klub je věrnostní program určený pro stálé klienty hotelu a pensionu Seeberg. Členství je bezplatné a vzniká vyplněním vstupního formuláře. Člen obdrží klubovou kartu, která je vydána na jméno. Karta je nepřenosná. Slevy platí pouze pro člena klubu, jeho partnera a nezletilé děti. Slevy jsou poskytovány z pultových cen platných v daném roce. Slevy nelze kombinovat s jinými slevami a akcemi. Členství lze kdykoli bezplatně ukončit. Slevy lze uplatnit pouze při přímé rezervaci ubytování a služeb na tel. č.: +420 354 595 081, na e-mail: seeberg@seeberg.cz nebo ON-LINE rezervací na www.seeberg.cz . Při rezervaci uvádějte číslo Vaší karty. Výše slevy je určena počtem dnů pobytu v hotelu nebo pensionu Seeberg od zahájení tohoto programu. Jednotlivé pobyty se sčítají.

              DÁRKOVÝ POUKAZ!

Potěšte své nejbližší zážitkem, na který jen tak nezapomenou!

Dopřejte jim zasloužený relax s rozmazlováním v kouzelném prostředí nedaleko Františkových Lázní.

Darujte pobyt pod vánoční stromeček, k narozeninám, výročí nebo třeba jen tak – jako poděkování.

Poukaz Vám rádi doplníme jakýmkoliv textem s osobním věnováním.

Kontaktujte nás na e-mailu seeberg@seeberg.cz nebo přímo v recepci hotelu.