Ochrana osobních údajů

Společnost Seeberg Group s.r.o., se sídlem Ostroh 59 Poustka, PSČ 350 02, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Sp.zn.: C 4529 vedená u Kr. soudu v Plzni, Den záp: 22.12.1993 (dále jen „Společnost“) zpracovává jako správce v souvislosti se svojí hospodářskou činností v oblasti poskytování ubytovacích hotelových služeb m.j. osobní údaje subjektů. Společnost má zpracovanou směrnici GDPR o ochraně osobních údajů. GDPR se vztahuje na veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné osobě. V případě naší společnosti se jedná jen o běžné osobní údaje.

GDPR stanovuje přísnější režim u některých běžných osobních údajů, a to s ohledem na újmu, kterou by neoprávněné zpracování a pozdější využití mohlo přinést dotčenému subjektu dat. GDPR v podmínkách naší společnosti při zpracování osobních dat se zakládá na právních principech, které nevyžadují souhlas dotčeného subjektu dat – jsou platné ze zákona. Data klientů nejsou individuálně ani v souborech využívána pro marketingové ev jiné obchodní činnosti. Veškerá osobní data jsou získávána a využívána pouze pro činnosti spojené se zaměstnáváním pro poskytnutí smluvně sjednaných služeb klientů našich zařízení.

Každý datový subjekt v projektu GDPR má nárok na přístup ke svým osobním údajům ev. navazujícím informacím. Toto právo mohou subjekty údajů uplatnit elektronicky e-mailem na adresu seeberg@seeberg.cz  resp doporučeným dopisem na adresu sídla společnosti.

O výmaz osobních údajů lze požádat prostřednictvím emailové adresy seeberg@seeberg.cz. Požadavky budou vyřízeny dle zákonné lhůty.

Úřad pro ochranu osobních údajů, dozorový orgán pro území České republiky www.uoou.cz  

V Ostrohu dne 24.5.2018

Využijte některý z našich zvýhodněných pobytových balíčků a přijeďte načerpat energii.

Zvýhodněná nabídka pobytů 2020 a 2021

Seeberg club

Jste naším stálým zákazníkem, hotelovým hostem, nebo byste nás rádi opět navštívili?
Připravili jsme si pro vás poděkování formou věrnostního programu.

Členům klubu je poskytnuta sleva:

  • na ubytování v Hotelu a Pensionu
  • na welness, relax a léčebné pobyty

• po 10. dnu pobytu sleva -5%
• po 20. dnu pobytu sleva -10%

Při předložení této karty, navíc získáte slevu u našich partnerů:

  • na služby wellness studia hotelu Seeberg -10%
  • na vstupné na hrad Seeberg -15%
  • na vstupné do Rezervace SOOS -15%
  • na vstupné do Městského muzea Františkovy Lázně -15%
  • na vstupné do Solné jeskyně Františkovy Lázně -20%
  • na konzumaci v toskánské restauraci Restaurant Seeberg -10%

Seeberg klub je věrnostní program určený pro stálé klienty hotelu a pensionu Seeberg. Členství je bezplatné a vzniká vyplněním vstupního formuláře. Člen obdrží klubovou kartu, která je vydána na jméno. Karta je nepřenosná. Slevy platí pouze pro člena klubu, jeho partnera a nezletilé děti. Slevy jsou poskytovány z pultových cen platných v daném roce. Slevy nelze kombinovat s jinými slevami a akcemi. Členství lze kdykoli bezplatně ukončit. Slevy lze uplatnit pouze při přímé rezervaci ubytování a služeb na tel. č.: +420 354 595 081, na e-mail: seeberg@seeberg.cz nebo ON-LINE rezervací na www.seeberg.cz . Při rezervaci uvádějte číslo Vaší karty. Výše slevy je určena počtem dnů pobytu v hotelu nebo pensionu Seeberg od zahájení tohoto programu. Jednotlivé pobyty se sčítají.

              DÁRKOVÝ POUKAZ!

Potěšte své nejbližší zážitkem, na který jen tak nezapomenou!

Dopřejte jim zasloužený relax s rozmazlováním v kouzelném prostředí nedaleko Františkových Lázní.

Darujte pobyt pod vánoční stromeček, k narozeninám, výročí nebo třeba jen tak – jako poděkování.

Poukaz Vám rádi doplníme jakýmkoliv textem s osobním věnováním.

Kontaktujte nás na e-mailu seeberg@seeberg.cz nebo přímo v recepci hotelu.